Aktuellt

Utebliven lördagsfrossa


Vi hade planerat det sedan länge. Efter höga kusten halvmara skulle vi stanna till på MAX i Övik och frossa hamburgare och pommes frites. När man tränat länge kunde man ju vara värd det.

Haltade in på MAX med saltränder i ansiktet och stripigt hår, bara för att konstatera att suget efter pommes frites var total obefintligt. Hamburgaren slank ner men sen var det stopp. Istället började jag sukta efter minimorötter, så jag fick inhandla lite sånna istället.

Kände mig lite snuvad på konfekten, men så här i efterhand är det ju rätt logiskt att kroppen efter lång tids löpning inte vill ha tomma kalorier. Kroppen behöver ju inte bara energin för att återhämta sig, utan vitaminer, mineraler och antioxidanter för att häva stressen som man precis utsatt sig för. För träning är ju en stress för kroppen, massor av fria radikaler bildas som behöver tas om hand. Och då är det ju inte smartast i stan att tanka kroppen med frityrolja och transfetter. Så skönt att min kropp fattade det när inte mitt huvud gjorde det :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.