Aktuellt

Träningsvärk!

Jag brukar väldigt sällan få träningsvärk. Det är bara när jag gör någon jättekonstig move som är helt ny för mig, typ dansar afro eller skyfflar stenmjöl. Men av vanlig träning brukar det aldrig bli speciellt mycket träningsvärk. OK det kan ju kännas lite, men inte så man på allvar funderar på att stanna i sängen…

I söndags körde jag som bekant mitt första pump på över en månad. Igår höll jag inte på att ta mig till jobbet. Jag hade (och har) träningsvärk ÖVERALLT. Axlar, rygg, triceps… men framförallt benen! Dom är tunga som betong och det kräver en vilja av stål att flytta på dem. Jaja, jag ska inte klaga, jag gillar ju faktiskt träningsvärk. Då känns det som man gjort något och man vet att kroppen kommer att bygga på sig lite för att fixa det bättre nästa gång. Nu ska jag bara se till att det inte dröjer en månad till nästa gång. Ska bli skönt när höstschemat drar igång så det blir lite ordning på torpet.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.