Aktuellt

SKIT OCKSÅ!

Det har hänt nått i min fot. Började igår med en konstig känsla i trampdynan. Jag kan inte gå barfota för då gör det så himla ont. Och i ett desperat försök att avlasta foten överbelastar jag både höfter och knän så det känns fel överallt. Har jag däremot skor på mig känns det bättre. I innetofflorna känns det ok, i gympaskorna lite bättre ändå, men allra bäst funkar träskorna – då känns det ingenting. Så himla mysko!

Så nu klampar jag omkring i träskor här hemma och hoppas att det ska gå över. Som tur var har jag en återhämtningsvecka i löpningen denna vecka. Så det blir mer spinning och kanske lite styrka. Så få fotskrället vila!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.