Aktuellt

Skanör Triathlon

Idag måste ni hålla tummarna för mig. För att jag inte ska frysa ihjäl…

Klockan 13 går nämligen startskottet för årets upplaga av Skanör Triathlon. I vanlig ordning upplagt för en riktig familjefejd. I år är dock styrkan decimerad med svägerskan, som påstod sig inte ha tränat tillräckligt…. men vem har det????

Det värsta på hela spektaklet brukar vara simningen. Mest för att jag inte kan simma på riktigt, utan tant-simmar med huvudet ovanför vattenytan. Efter ett par minuter brukar det enda jag ser vara plaskande fötter på väg bort i fjärran… Jag brukar säga att min tävling börjar först vid cyklingen, men i år vet jag inte om den ens börjar där. Har varit lite si och så med utomhuscyklingen i år, och jag kan nog räkna antal cykelturer på ena handens fingrar. Så i år börjar tävlingen på löpningen….om jag inte förfrusit långt innan dess!

(Bilden är från förra året där ni ser mig i vit top)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.