Aktuellt

Semester (igen!)

Idag åker vi till norrland för en veckas avkoppling hos mamsen och papsen. Träningen brukar jag sköta precis som vanligt fast jag är iväg, men maten brukar det bli lite si och så med. Det är ingen som förstår hur man kan äta så ofta som jag gör ändå. Dessutom är mina föräldrar riktiga gottegrisar och man får vara bra disciplinerad om man ska lyckas komma undan kakorna.

Därför brukar jag passa på att lossa lite på matreglerna när vi är iväg. Det är en vecka kring jul och en vecka på sommaren när jag äter lite vad som helst (och hur mycket som helst…). Det är ingen livskris för formen och det som egentligen händer är att jag i slutet av veckan fullkomligt längtar efter nyttig mat. Och jag inser att så som vi äter i vanliga fall, det är så jag mår bäst av att äta. En liten reminder lixom.

På programmet för detta Umeå-besök står Afro Power Dance i Vänortsparken, en massa spinning på Träna och sist men inte minst Höga kusten halvmara.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.