Aktuellt

Höga kusten halvmaraton – part II

Vår vana trogen kom vi hemifrån på tok för sent i morse, vilket ledde till att det blev bråttom innan start. Efter att ha hämtat startkuverten, tillbringat 20 minuter i toakön och lämnat in överdragskläderna fanns endast 3 minuter kvar innan startskottet, och uppvärmningen blev minst sagt kort. Inte så smart med tanke på att banan började med nära 2 km uppför.

Ryktes med i tempot som nog egentligen var lite snabbare än jag tänkt mig, men kroppen hängde med och det kändes bra. Hade häng på en tjej med bra fart. Hon sprang om mig i uppförsbackarna och jag gasade om i nerförsbackarna. Hade hjälp av henne hela första varvet (10 km) innan jag var tvungen att släppa. Det visade sen vara hon som skulle vinna damklassen!

Vid 15 km började benen kännas lite stumma. Huvudet sa åt dem att springa men de ville inte riktigt. Tråk-tankar började cirkulera och jag fick fokusera järnet för att få bort dem! Tog en energi-gel och piggnade till i både huvud och ben. Kunde därefter fortsätta att mata på ända in i mål på personbästa tid: 1.44! Tiden räckte till en tredjeplats i damklassen och för det fick jag en elektriskt potatisskalare! Det ni!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.