Aktuellt

Hemma igen!

Hemma igen efter en vecka hos mamsen och papsen i Umeå ! Alltid skönt att komma hem, även om vi haft det bra på alla sätt. Skönt med sina egna rutiner, sitt eget gym och sina egna matvanor.

Kom på mig själv med att sakna själva instruerandet en massa. Snart två veckor sen jag körde en klass och det kryper i benen på mig. Trodde jag skulle ha spinning i morgon (har sommarschema som rullar, så jag har noll koll…) men upptäckte till min stora sorg att jag måste vänta ända till söndag! Enda fördelen med det är att jag hinner sätta ihop lite ny musik. Har ni några tips på goa spinninglåtar så berätta gärna! Jag välkomnar alla förslag!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.