Aktuellt

Förmiddagsträning

Jag älskar att träna på förmiddagen. Som bekant EFTER frukost men ändå rätt tidigt. Det är lugnt ute, man är pigg i kroppen och man har hela dagen ledig sen. Bara fördelar med andra ord! Därför brukar jag när jag är ledig försöka ge mig ut så fort som möjligt. Det blir en bra rivstart på dagen och det är dessutom minst risk att någonting annat kommer emellan.

Nu när man inte är hemma har man dock andra viljor att ta hänsyn till och idag står segling på schemat. Min morgonlöprunda är därmed förpassad till någongång-under-dagen-där-det-passar…. Eftersom jag hade vilodag igår springer det dessutom i benen på mig och jag bara längtar efter att komma ut! Jaja, jag får försöka behärska mig, fast jag känner mig lite rastlös.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.