Aktuellt

Besök hos sjukgymnasten

Idag har jag varit hos sjukgymnasten för att undersöka min konstiga fot som jag tjatat om alldeles för många gånger… Hon tittade på när jag gick, hon tittade på när jag stod och hon klämde och tryckte. Och precis som när jag har tryckt här hemma så lyckades hon inte framkalla någon smärta i foten. Det var bara när jag gick omkring som det gjorde ont. Hon gjorde alla möjliga tester men det gav ingenting. Var mest skönt med lite fotmassage…

Hon trodde i alla fall att det var en nerv i kläm och att trycket på den blev större när jag inte hade stöd från skor. Hon tyckte jag kunde prova att springa så länge det inte kändes ont. Och att jag skulle använda mig av inneskor för att avlasta foten.

Så jag gav mig ut på en rehab-runda med springskorna i eftermiddags. Lugnt och makligt i 6 km. Kändes bara lite lite. Inte ont, men bara att det fanns där. Blev inte värre efteråt utan kändes likadant som det gjort senaste 1.5 veckan. Så nu struntar jag i foten och börjar träna igen. Jag får ta smällen efter Lidingö :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.