Aktuellt

Att roa sig på ICA MAXI

Jag älskar att handla. Kläder naturligtvis, men även mat. Att tillbringa ett par timmar i en mataffär kan vara hur kul som helst. Halva nöjet är att botanisera bland alla skojiga produkter och hitta nya saker att förgylla sin matvardag med. Risentahyllan är en favorit där jag kan stå och stirra hur länge som helst. Saltåkvarn och Kungmarkatta har också spännande grejor. Och så grönsaksavdelningen… say no more! Här finns så mycket fräscht och gott att jag alltid blir minst 500 kr fattigare!

Förutom att botanisera bland hyllorna brukar jag roa mig med att glutta ner i folks kundvagnar. I en kundvagn får man en liten hint om vad det är för person man har framför sig. Är det en hälsomedveten person eller en skräpmatsätare? Och vad ger dom egentligen till sina barn? Hehe, det är hur spännande som helst. Jag inbillar mig dessutom att folk som känner igen mig från gymmet gluttar lite extra i min matkorg. Som tur var finns det väldigt sällan något att klaga på där :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.