Aktuellt

Äntligen fredag

Snart dags för helg. Helt otroligt vad veckorna pinnar på! Snart är Lucia här och sen kommer knäcken! Vad värre är: Det Lidingölopp som alldeles nyss låg en evighet fram i tiden, ligger nu bara fyra veckor bort. Kris och panik! Jag har övergett planerna på att slå min man. Nu när han har börjat träna lite flitigare har jag ingen suck. Däremot har jag en förhoppning att ta mig runt utan att behöva gå allt för mycket. Så nu ber jag till högre makter att min fot håller och att jag slipper bli förkyld.

Det där med förkylning är ju helt omöjligt att komma undan. Speciellt när barnen börjat på dagis/skola och ständigt snörvlar omkring här hemma. Jag har en antiförkylningsplan som går ut på att jag ska tvätta händerna mycket oftare än vanligt och inte dela glas med övriga här hemma. Tyvärr glömmer jag bort min plan hela tiden… vi får hoppas att det går vägen ändå!

Ikväll blir det kräftskiva på jobbet och därmed ingen träning. I morgon är det spinning kl 10…. dålig tajming!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.