Aktuellt

Var lägga sina pengar?

Som bekant är vi på G att dra igång kostanalyser och viktgrupper till hösten. Nu ska jag ta reda på hur mycket folk är beredda att betala för det. Vad är en timmes kostanalys och rådgivning värd? Hur mycket är Svensson redo att hosta upp för en enkel kostkurs med 4 föreläsningar, kroppsmätningar och kostanalys?

Jag tror att folk är lite snåla när det gäller egna hälsan… å andra sidan slängs massvis med pengar rakt i sjön för varje gång ett vibrationsbälte eller ett Saunabelt säljs. Och alla hemmaträningsprylar som står och samlar damm under sängen.

Har skrivit om saunabeltet tidigare och nu måste jag bara varna för vibrationsbältet också! Köp det inte, ni vibrerar bort era pengar men inte era överskottskilon, jag lovar! Vill ni förändra er vikt/utseende långsiktigt måste ni ändra er livsstil! Börja träna och lär er äta rätt! Tag hjälp av kostrådgivare/PT om det är det som behövs. Det är väl investerade pengar!

Inne på Vibratones hemsida kan man läsa:
”Men vill du verkligen genomgå ändlösa och jobbiga träningspass eller tråkiga dieter för att få drömkroppen? ”

Nej det är väl klart ingen vill! Men man kan ju faktiskt träna roliga och inspirerande träningspass och äta gott och nyttigt…. I mitt nästa inlägg kommer mina bästa tips på kokböcker och mattidningar för att hitta inspiration till god och nyttig mat. Stay tuned…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.