Aktuellt

Utökad to-do-list

Några klick på internet och nu är jag anmäld till mina två nästkommande projekt: Skanör Triathlon och Höga Kusten halvmaraton.

Skanör Triathlon har blivit något av en tradition för tjocka släkten. Här fajtas vi varje år. Ska lillebror lyckas slå storebror, eller kanske rent av få tjejbäng? Ska storebror få punka på däcken och komma sist? Ska jag komma ifatt svägerskan trots att jag ligger hopplöst efter på simningen (hon crawlar och jag simmar tantsim). Och framför allt, hur kallt är det i vattnet? Lika spännande varje år…

Höga Kusten halvmarathon är en ny utmaning för i år. Sveriges hårdaste och vackraste halvmara enligt arrangörerna. En slags uppvärmning inför Lidingö. Abborbacken på Lidingö ska vara 40 meter i höjdskillnad, och den är ju som bekant inte nådig. På höga kusten startar man med 45 meter uppför…. Det må vara vackert men det kommer nog att svida. Jaja, kul ska det bli i alla fall!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.