Aktuellt

Träning vid graviditet

Många väljer att lägga ner träningen så fort de får ett blått streck på graviditetstestet medan andra spinnar fram tills dagen innan förlossningen. Själv har jag testat båda varianterna. Första graviditeten körde jag på i princip som vanligt medan jag andra gången tappade motivationen helt! Och jag rekommenderar verkligen att träna. Det var nämligen sju resor värre att komma i form andra gången!

Åsikterna om träning vid graviditet är många och som gravid får man diverse förmaningar från alla håll om hur man ”borde göra”. Så nu är det dags att reda ut begreppen. Vad kan man göra , vad ska man undvika? Är det lönt att träna när man ändå ska bli stor och otymplig?

Jag startar en ny kategori nu som heter just ” Träning vid graviditet”, där jag tänkte skriva lite här framöver. Dock inte varje dag, vill ju inte att ni vanliga ogravida ska tröttna på mig…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.