Aktuellt

Tillbaka i regnet!


Hemma igen efter två veckors avkoppling i underbart väder! Trist att mötas av duggregn när man kommer hem…. och en herrans massa bananflugor som festat på en kvarglömd banan i två veckors tid!

Jag har mycket semester kvar men fr om i morgon blir det ordning och reda på mat och träning igen. Har visserligen tränat flitigt där nere men nu är det dags att sätta fokus på löpningen om inte Lidingöloppet ska bli en tre mil lång mardröm. Så nu blir det ökning på längden och även en hel del backträning. Ska bli kul att ha ett ”schema” att träna efter och för ovanlighetens skull göra något lite strukturerat. Annars tränar jag som bekant mycket av allt, och lite som det blir…

Nähä, nu är det dags att gå och lägga sig. Och ladda för en frukost utan nutella :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.