Aktuellt

Skor

Idag är det dags. Jag ska till Löplabbet och inhandla ett par nya löpskor. Det var min belöning efter genomfört Göteborgsvarv. Känns riktigt bra. Nya prylar är bästa motivationen till träning, så är det bara. Jag är bara lite nervös för löpbandet. Jag är ingen löpbandsmänniska, springer mycket hellre ute i det fria. Sist jag stapplade mig fram på Löplabbets löpband skrattade dom lite och frågade om jag sprang sådär på riktigt. Och NEJ, det gör jag inte. Kan bara inte få in tekniken på bandet. Är livrädd att trilla av…

Inte nog med detta. Mina tår tittade ut genom vänstra aerobicskon härom veckan… Så det får bli ett par sånna också. Och det är ju inte bara för att det är kul med prylar, för när tån tittar ut är det till och med riktigt befogat :)

Fast ibland undrar jag om det inte är skorna på bilden där uppe som behövs mest. Vad är det här för regn-elände?????

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.