Aktuellt

Lisebergs-lunch

 

Vi spontan-åkte till Göteborg i fredags. Tröttnade på att vänta på den svenska sommaren som aldrig kom, packade med regnkläderna och åkte till Liseberg med två överlyckliga barn!

Efter ett par timmar bland karusellerna slog hungern till med full kraft och som alltid på sånna ställen är det närmast omöjligt att få tag på någorlunda vettig mat. Vi kunde välja mellan Burger King, korv med pommes frites, våfflor och falafeltallrikar. Sen fanns det ju riktiga restauranger med bättre mat, men till lunch känns det lite mastigt med 200 kr per person.

Så när jag sitter där med min friterade falafel i sitt vita pitabröd undrar jag hur svårt det egentligen kan vara att ha en nyttig lunchrestaurang? Lite kycklinggryta, bönsallader, linsröror, ugnsbakade rotfrukter, kikärter, bulgursallad, quinoa, grönsaker…… Med tanke på den ökande hälsomedvetenheten borde det verkligen finnas utrymme för en sådan restaurang. Hoppas bara att alla nöjesfältschefer kommer på den tanken snart!

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.