Aktuellt

Google

Jag tycker det är lite spännande att se vad folk har googlat på för ord för att komma till min sida. Många googlar på Nutrilett och hamnar här. Det är ju ingen höjdare för företaget som gör Nutrilett, eftersom jag ju inte precis gör reklam för deras produkt, snarare tvärtom! (För att använda ett citat från Jonas Colting: mat ska avnjutas inte ersättas!)

Här om dagen sökte någon på SOLPANEL och hamnade på min sida. Ja, man förstår inte alltid hur google fungerar. Kan inte tänka mig att det ordet existerar på min blogg…

Och nu senast: ”Kan man ha styret högt på en spinningscykel?”
Och eftersom jag inte har besvarat den frågan tidigare så gör jag det nu… visst kan man ha styret högt på en spinningcykel. Högre styre avlastar ryggen och brukar passa nybörjare eller folk med ryggproblem. Så nu vet ni det!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.