Aktuellt

Barnfritt

Har varit hos svärföräldrarna idag och lämnat barnen. De ska åka till Legoland i tre dagar och vi ska vara barnfria. Hur mycket jag än älskar mina barn ska det faktiskt bli skönt med lite egen tid. Bara en sån sak som att träna tillsammans…. Det ska bli jätteroligt. När jag var yngre trodde jag att det var biobesök och uteliv jag skulle sakna när jag fick barn. Men det är det inte, utan mest de där vardagliga sakerna, som en promenad på tu man hand. En middag utan att någon spiller så man måste resa sig upp 32 gånger…. ja ni fattar.

Anyway, svärföräldrarna har ett körsbärsträd med miljoner färska körsbär på! Förstå hur gott det är. Kunde inte sluta äta. Vi norpade med oss en påse hem, och ett gäng rabarber. Körsbären gillar jag mest naturella, men rabarbern brukar vi koka kräm på och äta tillsammans med keso. Supergott!

Dags att sova nu. Och i morgon kommer ingen väcka mig klockan halv sju med det magiska ordet ”VÄLLING!” …. iiiih, jag saknar dem redan….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.