Aktuellt

Utmaningar

Jag har en hemlig dröm att cykla hela vägen från Kävlinge (där jag bor) till Umeå (där jag kommer ifrån). Det är en resa på ca 150 mil och jag hade velat klara av det på ca 10-14 dagar för att inte slösa hela semestern bland norrländska tallar.

Min man och jag bestämde oss faktiskt för att göra denna tripp redan 1999 men det kom två barn i vägen… Nu filar vi på en lösning med svärföräldrarna och barnen i följebil, kanske kan vi få till det nästa år?
Kan hända är man lite galen, men det är ju också det som lockar lite, att göra nått som inte alla gör. Jag tycker det skulle vara kul att ta sig från en punkt till en annan. Att inte bara cykla rundor. Å andra sidan hade man kunnat cykla åt ett annat håll, till en lite mer spännande destination. Men jag känner mig trygg i Sverige och det skulle kännas bra att cykla här!

Björn Suneson är lite mer wild and crazy. Han startar idag sin 520 mila löptur över USA. Läs och inspireras här!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.