Aktuellt

Träningsvärken ALLAN!

Gud i London (som svärmor skulle sagt…) vad jag har träningsvärk! Kunde inte tänka mig att lite barfota afrodans kunde kännas så här dagen efter! Jag har ont i muskler jag inte trodde fanns. Det är nedre delen av ryggen men inte in mot mitten där det brukar sitta utan liksom ut mot sidorna. Det är jobbigt att bara hålla en upprätt postition…

Jag brukar tycka om träningsvärk för då känns det att man jobbat och man vet att musklerna bygger till sig lite för att klara ansträningningen nästa gång! Men det här… det känns bara läskigt! Som tur var är jag inte ensam. Skulle köra en styrkeklass nu på morgonen och precis när jag stod och gnällde som värst över min träningsvärk ringde en tjej och avbokade sig pga av sin träningsvärk…haha. Två andra tjejer som var där igår hade också lite problem med hållningen idag…

Nu ska jag kurera mig i soffan :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.