Aktuellt

Regnet det bara öste ner….

Jag kände mig själv rätt… det blev start i Malmö idag. I ett hällande ösregn (som startade i förmiddags och som ännu inte slutat) entrade jag Malmö tillsammans med maken. Barnen hade fått tjänstledigt från jobbet som första hejaklack och tillbringade eftermiddagen INOMHUS hos gammelfarmor och -farfar, fasen vad orättvist!

Jag har aldrig sett så mycket regn. Folk sprang i sopsäckar och allt möjligt konstigt. Vill inte veta hur äckligt det känns när sånna smetar in sig över hela kroppen sen….. Första tio metrarna försökte jag parera vattenpölarna, men insåg ganska snabbt att det var omöjligt. Och ju blötare jag blev ju roligare blev pölarna. I slutet nästan siktade man in sig på de största lerpölarna bara för att det var kul! Tur att man har barnasinnet kvar…

Plaskade i mål på 47 minuter, vilket jag är nöjd med efter omständigheterna. Loppet var kul, vädret var kul men det var fruktansvärt kallt när man kommit i mål! Det bästa var dock att det inte var en enda människa i kö till bajamajorna!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.