Aktuellt

Rapport från solen part III

40 grader är varmt. Riktigt varmt! Man orkar med nöd och näppe masa sig från solstolen till poolen. Jag har fortfarande på VG i träning men solbrännan har ökat från IG till G. Kosten däremot har haft sina dippar på IG…. croissant med nutella är inte så dumt till frukost ändå….eehhh!!!

Klockan fyra är min träningstid, då tränar jag allt från aerobic, till step, pump, och cirkelträning. Enda tråkiga är att det är samma instruktör och samma musik på varje pass. Börjar bli lite trött på Disco Inferno-skivan nu :(

Nu har vi bara fyra dagar kvar här och det känns lite kris och panik. Kommer att sakna värmen, den färdiga frukosten och melonerna. Jag vet att det finns meloner hemma också men det går lixom inte att jämföra. Dom här smakar gudomligt!!! MUMS!

På med galoscherna och ut i regnet på er nu :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.