Aktuellt

Rapport från solen part II

36 grader och sol idag. Kan inte säga att jag lider här… Vi har härliga dagar, mycket badande men inte så många sekunder i solstolen. Så blir det när man har två leksugna barn som inte vill sitta still.

Igår var det midsommar och då motionerade jag i form av dans kring stång. Många grodor blev det och en och annan grinolle. Annars blir det ett pass om dagen, idag var det dags för pump.

Vår frukostbuffe är underbar. Här finns allt man kan tänka sig och lite till. Jag har fått lite nya frukostvanor och min nya favorit på buffébordet är grillad tomat med grillad halloumi. Ännu har jag inte fallit för croissanterna med nutellan, till skillnad från vissa andra i familjen.

Ha det gott där hemma! Det har vi!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.