Aktuellt

Klara färdiga spring

I morgon är det dags för Swedbank Malmö stadslopp, 10 km. Det är då exakt ett år sen jag gjorde min halvmarapremiär på Öresundsbron. Tyvärr lades Broloppet ner, och ersattes av stadsloppet – som alltså körs för första gången i morgon. Synd tycker jag, som tyckte det var fantastiskt kul att sega mig upp på högbron och kolla ut över Malmö på vägen ner. Jaja, i morgon får jag i alla fall se Turning Torso på nära håll, alltid nått.

Att säga att jag är i toppform vore att ljuga. Efter två veckor med gräspollensnuvan Allan är formen inte vad den borde. Jag har inte helt slutgiltigt bestämt mig om jag ska springa heller, men känner jag mig själv rätt så har jag svårt att låta bli när jag känner springvibbarna i luften. Men jag ska ta det lugnt och fint. Det blir ett träningspass i tävlingsmiljö helt enkelt :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.