Aktuellt

Däppt i däsan!

I söndags eftermiddags slog den till med full kraft: årets junisnuva! Har haft den samma tid varje år, de senaste tre åren. Vet inte om det är så att jag råkar bli förkyld i juni varje år eller om jag helt enkelt är allergisk mot något, typ gräs… Har provat receptfria allergitabletter och dom hjälper inte för fem öre så antagligen är det väl en vanlig förkylning. Hur som haver, hela huvudet är tjockt av snor, ögonen är röda, huden under näsan alldeles söndersnuten. Jag känner mig helt enkelt fulast i hela världen! Och inte nog med det…. jag orkar och vill inte träna!

För är det något man ska vara noga med, så är det att lyssna på kroppen och inte träna när man känner sig krasslig. När man är sjuk behöver kroppen alla krafter till att göra dig frisk igen och att då träna hårt förlänger med all sannolik tiden för tillfrisknande! Dessutom kan det vara riktigt farligt eftersom träning med infektion i kroppen kan leda till hjärtmuskelinflammation! Så det är bara att skippa träningen och ägna tiden till något som man aldrig hinner annars, typ klistra kort, titta på teve eller läsa en god bok! Men först ska jag städa….grrr….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.