Aktuellt

Tvärvändning i musikfabriken

Jag håller på att sätta ihop ny spinningmusik. Om det brukar vara ågren så är det dubbel ågren den här gången. Jag byter nämligen inte bara en Cascada-låt mot en annan utan ändrar hela konceptet. Brukar köra mycket radioskval, glada låtar med mycket pepp i, men nu var jag sugen på att testa något nytt. Köpte en skiva av Monika Björn på spinningutbildningen, med mycket softare musik. Fågelkvitter, ambient, trummor blandat med vanlig musik i skönare tappning. Så i morgon ska mina deltagare få sig en chock. Är jättenervös för vad de ska säga och för vad jag själv ska tycka. Men man kan ju inte älta kvar i gamla hjulspår förevigt. Och det skadar ju inte att variera sig, dom kan få discodunket på torsdag istället…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.