Aktuellt

Tipset!

Idag när jag var på utflykt med minsta tjejen råkade vi hamna mitt i en löptävling. Och det var inte vilken löptävling som helst utan skoljoggen för (skulle jag gissa) högstadieelever. 5% såg glada ut och sprang för glatta livet, övriga såg rätt plågade ut… några sprang i kjol och några barfota med skorna i handen. Och det är på något vis så man kom ihåg löpningen från skolan: tråkigt, jobbigt och hemskt. Jag tror många har kvar den bilden och därför inte ger sig ut och springer. Och det är jättesynd för löpning är skönt, tidseffektivt och superbra när man behöver lite tid att tänka. Man måste bara starta lugnt och ge det lite tid. När man väl har kommit in i det är det svårt att sluta. Det finns en kul sida som inspirerar till löpning och det det är Adidas sida med massor av matnyttiga tips både om löpning, kost, prestation i allmänhet, ja lite av varje helt enkelt. Smyg in och kika!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.