Aktuellt

Sista långpasset

Första maj idag och helgdag. Utmärkt för ett sista långpass inför Göteborgsvarvet. Var inne i Lund och lyssnade på studentsångarna och tog tillfället i akt att springa hem därifrån (16 km). Kändes helt ok förutom lite ont under vänster fotvalv. Tror att det är skorna som börjar protestera nu, de är två år gamla och det börjar verkligen bli dags att köpa nya. Och det är ju alltid roligt! Vet inte vilken sort jag ska sikta in mig på bara. Asics har alltid passat min fot men det här senaste paret har varit lite si och så. När jag har sprungit 7-8 km börjar det alltid bränna under vänster tår. Jag har aldrig känt så förrän jag bytte till dessa skor. Får ta mig en tur till löplappet och se om dom har några bra skor som inte orsakar brända tår… men jag väntar till efter Göteborg. Ingen höjdare att springa in nya skor på en halvmara.

Mina nyinköpta långa tights funkade utmärkt. Dom var bara lite varma under jeansen när jag lyssnade på studentsångarna :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.