Aktuellt

Oförnuftet vann!

Efter mycket velande beslutade jag mig för att springa Lundaloppet idag, trots hosta. Gick ut försiktigt för att känna efter om jag hade kroppen var med mig. Förutom ett par hostanfall kändes allt precis som vanligt, så jag pinnade på efter bästa förmåga. Superhärligt väder och mycket folk ute satte stämningen på topp. 47,5 minuter tog det vilket var en förbättring med ca 1 minut sedan förra året. Det var årets första lopp och därmed har säsongen startat på riktigt! Nu är det bara att ladda om till nästa utmaning: Göteborgsvarvet på lördag.

För er som behöver en morot i er träning kan jag verkligen rekommendera att anmäla er till några lopp. Det är så väldans mycket roligare att träna om man har något att träna till. Och känslan när man är i mål är underbar, man vill bara på det igen!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.