Aktuellt

Ny diet!

Hittade en ny diet som verkar funka. Se nedan :)

———————————————————————————-

Glöm GI-metoden, nu gäller SB-Metoden (Småbarnsmetoden). Har du provat alla metoder utan resultat läs detta. 100% säker metod för att komma i form till sommaren. Det har sedan länge varit känt att tvååringar i allmänhet är slanka. I ett samarbete mellan barnläkare, röntgensköterskor, näringsterapeuter och utmattade föräldrar har därför denna nya diet tagits fram:

Frukost: Ett kokt ägg, en skiva rostbröd med aprikosmarmelad. Ät två småbitar av ägget och bred ut resten på golvet. Ta en bit av rostbrödet och smörj sedan in ansiktet och kläderna med marmeladen.

Lunch: Fyra färgkritor (valfri färg), en näve krossade potatischips och ett glas mjölk (tre klunkar, häll resten på golvet).

Middag: Ett kex, två mynt. Skräp från under soffan.

Kvällsmål: Rosta en skiva rostbröd och kasta den på köksgolvet. Till det fyra klunkar av kvällsbadvattnet.

Det är bra att göra dieten effektivare med lämplig motion. Här är några exempel:

Vrid och slingra dig på golvet på en stormarknad, stärk samtidigt dina stämband genom att vråla högt. Gör kraftigt motstånd när mannen från Securitas släpar ut dig ur butiken. Spring överallt, hoppa emellanåt. Ramla regelbundet, att kravla sig uppstärker musklerna på ett mångsidigt sätt. Kom ihåg stämbanden:s krik medan du springer. Be om en sparringpartner vid påklädning. Gör med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Nöj dig inte med de första kläderna, kräv att få byta dem åtminstone tre gånger. Lycka till!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.