Aktuellt

Jag är en plugghäst

I morgon startar andra och sista veckan på min kostrådgivarkurs. Har ägnat kvällen åt att plugga instuderingsfrågor. För första gången under hela min inte helt korta studiekarriär tycker jag det är riktigt roligt att plugga. Allting är så spännande och fascinerande att man bara vill läsa mer! Synd bara att tiden inte riktigt räcker till. En av föreläsarna på kursen gjorde lite reklam för PT School som utbildar personliga tränare. Har dessutom träffat en tjej på kursen som jobbar som PT. Verkar hur kul som helst. Så den kursen ska jag gå när jag har sparat 57000 kronor plus 6000 kronor till kurslitteraturen….eeeeh. Men drömma kan man ju :)

Mitt första projekt som kostrådgivare är att få min svärfar att behålla sin nya vikt (-10 kg)! Jag börjar med kostanalys och sen ska han få sig ett matupplägg att följa. Spännande!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.