Aktuellt

I mål!

Nu har jag sprungit mitt livs första Göteborgsvarv. Tog bilen upp till Göteborg på morgonen och fick köra runt där i evigheter innan vi lyckades hitta parkering. Blev lite nervös att vi inte skulle hinna hämta ut startkuverten!

Startade i sista startgrupp och man behövde aldrig vara rädd för att känna sig ensam! Med människor precis överallt var det i stället lätt att känna sig som en sardin i en sardinburk. Tidvis var det andra som styrde tempot mer än jag själv. Ofta gick det saktare än jag ville men lika ofta fick man sätta gasen i botten för att hitta luckorna.

När jag tävlar, tävlar jag alltid med mig själv. Jag vill få en bättre tid en förra gången på motsvarande distans. Det är vad jag inbillar mig. Men när jag såg min man två meter framför mig insåg jag att jag dessutom hade en liten tävlingsdjävul i huvudet som ville ge honom tjejpisk. Efter ett par km tyckte jag han såsade på lite väl mycket så jag smög förbi honom utan att han märkte det. Insåg mycket väl att det inte skulle hålla men det var kul så länge det varade. Vid 9 km dök han upp som gubben i lådan och såg hur förvånad ut som helst. Han trodde nog att jag var ett par km bakom och inte framför! Men att se sin egen fru framför sig kan nog starta adrenalinpåslaget ALLAN på vilken normal man som helst, så det tog inte många sekunder innan han försvann i villervallet framför mig. Försökte hänga på men han var helt enkelt bättre på sicksacka än jag! Pinnade på efter bästa förmåga och nådde målet efter 1.46.15. Endast en och en halv minuter efter maken. Jag är mycket nöjd med mitt lopp! Och det gör inte saken sämre att jag inte har någon träningsvärk medan det är någon annan här hemma som knappt kan gå…. hihihihihihi!

Och med denna lilla historia vill jag tipsa alla ni som inte vågat er på göteborgsvarvet ännu: TESTA. Det var verkligen ett jättetrevligt lopp. Mycket musik, mycket människor, många bajamajor och glatt humör! Det finns verkligen alla stilar och åldrar på de som springer/går, men alla verkar trivas! Man känner sig så himla bra efteråt!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.