Aktuellt

Boktips


Gjorde två bokfynd på sportmässan vid Göteborgsvarvet i helgen, nämligen två böcker av Jonas Colting. Böckerna heter ”Jag vill ju bara se bra ut naken!” och ”Jag vill ju bara se bra ut naken – kokboken”.

Satte mig att läsa redan i bilen på vägen hem från Göteborg och kunde inte sluta. Jonas sätter nämligen på pränt allt det jag tycker. Jag kunde bara läsa och hålla med! Från början till slut.

Han är för bra mat och emot processade halvfabrikat. Han tror på en bra livsstil och inte ett ständigt dietande. Han ser poänger i hur vi åt för länge sedan jämfört med hur vi äter idag. Och kokboken är fylld med spännande recept som jag förvisso inte hunnit testa ännu, men som ser otroligt fräscha och goda ut! Den andra boken tar upp såväl träning som kost. Hur viktigt det är att träna sitt hjärta, och hur man varierar sin träning för bästa resultat.

Båda böckerna är roliga, intressanta och lättlästa – men framförallt väldigt inspirerande!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.