Aktuellt

Rapport från skolbänken

Dag två avklarad på kostrådgivarkursen. Igår var lite allmänt om de olika näringsämnena. Idag fysiologi med betoning på matsmältningen. Har läst fysiologi tidigare (även om det var väldigt länge sedan) så det blev en nyttig repetition och såklart en del nytt. Hur som haver väldigt väldigt intressant! Så himla häftigt att se hur kroppen fungerar och hur smart allt är uttänkt. En sån här kurs borde ju alla gå av bara allmänbildning. Hade jag backat tiden 15 år (och massor av universitetspoäng) hade jag garanterat läst något inom kost: dietist eller nutritionist… verkar hur kul som helst. Men nu är man där man är, så det får bli på hobbynivå.

Avslutade dagen med att shoppa löpartights, ett par korta och ett par långa. Snart är det ju säsongstart för löpartävlingarna, och jag tänkte inte komma springandes i svägerskans stay-in-place-tights från 1998 i år igen…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.