Aktuellt

Ostrukturerad träning…

Jag är nog världsbäst på att träna vad som helst, hur som helst utan något som helst fokus. Jag tränar mycket och känner att min form är på topp. Kroppen gör vad jag säger till den och jag jag har mycket ork och kraft. Men nu är det ju så att man inte blir en bra löpare för att man spinnar som 17 eller flaxar runt på aerobicsgolvet (även om det är otroligt kul!) . Och det är just det som jag börjar få panik över nu…. Löpsäsongen har nämligen kommit igång, vädret är underbart och snart är det dags för alla de lopp som jag satt upp på min to-do-list!

Hade som målsättning att springa två gånger i veckan vilket gick bra ett tag. Men när vårförkylningarna slog ut bland instruktörerna på gymmet har jag fått köra många extraklasser och tiden har helt enkelt inte räckt till.

Första loppet på listan (skryllemilen) missar jag pga att dottern har handbollsavslutning den dagen. Nästa lopp ut är Lundaloppet 5 maj. Dit har jag 2,5 vecka kvar. Tyvärr finns ingen tid till löpning denna vecka heller. Är tjockt på gymmet, har en massa extraklasser och ja… löpningen får vänta lite igen tyvärr.

Lundaloppet får bli min träning inför Göteborgsvarvet som kommer lägligt veckan efter. Jag fattar inte att vårarna går så fort jämt. Man tycker man har supergott om tid men så PANG ligger loppen radade framför en. Iiiih, det är bara att bita ihop och hoppas att all annan träning gett något som gör att man trots allt masar sig över mållinjen.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.