Aktuellt

En superkul helg!


Så har jag äntligen fått min spinningutbildning. Och efter två intensiva dagar med Monika Björn i Halmstad så är jag helt frälst. Jag har både fått ny inspiration till mina klasser och ett nytt sätt att tänka när det gäller puls och pulsbaserad träning. Så häftigt att se hur kroppen reagerar på de olika teknikerna och hur man kan nå upp till en viss puls på olika sätt. Dessutom är jag grymt imponerad av Monika, en otroligt duktig instruktör/coach/pedagog! Jag är fascinerad av hur hon med sin lugna nästan yoga-aktiga-röst kan lyckas få mig att köra järnet och verkligen ta ut mig. Helnöjd alltså! Nu måste jag spara pengar till fortsättningskurserna….

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.