Aktuellt

Det finns inga genvägar!

Nu kommer jag skriva en sak som många inte vill läsa: det finns inga genvägar till toppform!

Många är de som letar förbränningspiller så de kan äta mer. Många är de som söker metoder att tappa vikt utan att behöva träna. Men sorry, det funkar inte!

Rent teoretiskt kanske det finns något i pillret som stimulerar fettförbränningen på cellnivå, men det kan aldrig kompensera för gräddbakelsen som råkade trilla ner. Dessutom kostar det pengar, och vad är det för liv att överäta och sen knapra piller? Varför inte se till att äta en normal kost från början?

När det gäller metoder att slippa träna tycker jag ”sauna belt” är allra roligast (fast ”roligt” är fel ordval! Massor av människor blir lurade att köpa denna lögnprodukt!!!) Bältet sägs smälta fettet och få dig tappa massor med vikt. Jag har inte provat men törs lova att det inte funkar. Bältet ska tydligen öka kroppsvärmen och svettningen ”vilket har en slimmade effekt”. Mig veterligen är det vätska man tappar när man svettas… och det är klart man blir lite lättare på vågen ett tag – tills man dricker/äter nästa gång. Jag tror mer på tomten än på detta. Så spara era pengar till något roligare!

Vill ni verkligen komma i form är det kosten och träningen som behöver ses över. Att skippa kakor, godis och läsk på vardagarna kommer man långt med. Att äta nyttigt behöver inte vara tråkigt, man behöver bara hitta den mat som är både nyttig och god – för det finns, jag lovar! Samma sak med träning. Träning är kul, man måste bara hitta sin träningsform. Tycker man det är tråkigt att springa så ska man inte springa, då är det bättre att testa andra former som passar bättre. Så skippa piller och bantningsbälten. Ja skippa bantningen över huvudtaget och lägg om livsstilen. Det håller mycket längre!
PS: Killen på bilden… tror ni han har styrketränat eller suttit i soffan med sitt saunabelt?

2 Kommentarer

 • Svara
  Angelica
  3 juni, 2009 kl 15:45

  Har faktiskt testat Saunabelt, syrran köpte det för några år sen från tv-shop. Hon har tyvärr gått på en hel del därifrån.. Men iallafall. Det funkar ju inte alls. Du känner dig smal i ca 10 min efter men sen är du ju rätt törstig efter all svettning så ja självklart försvinner det då. Däremot är det grymt att använda när man är trött och seg i ryggen, har magknip eller mensvärk. Så det används fortfarande :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  4 juni, 2009 kl 19:28

  Angelica – vilken tur att det funkar till något :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.