Aktuellt

Dags för skolbänken!

Så var det dags att sätta sig i skolbänken igen! I morgon startar min kostrådgivarkurs och jag är jätteladdad inför detta. Ska bli jättespännande att få lite mer kött på benen. Min dröm är ju att kunna ha kostrådgivning på gymmet där jag instruerar, och det verkar väl som att vi ska dra igång det så smått till hösten.

I övrigt har det varit en skön söndag. Började dagen i arla morgonstund (06.30) med ett långpass löpning, 15 km. Man får offra sig lite om man ska få in dom där långa passen när schemat är fullt. Kroppen funkade över förväntan trots tidpunkten. Lite ont överallt dom första stapplande stegen men sen släppte det. Förövrigt jättehärligt att springa när hela staden sover. Friskt (2 grader!) och tyst med undantag av lite fågelkvitter. Måste jag göra om!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.