Aktuellt

Britney Spears fixar formen

Britney Spears vill komma i form igen. Men hon har inte tålamod att prova den välbeprövade metoden motion i kombination med bra mat. Britney vill se resultat snabbt och har man hennes plånbok kan man lätt fixa resultaten med hjälp av en kniv på ett operationsbord.
Enligt Aftonbladet igår vill Britney minska storleken på sina armar, lår, rumpa, rygg och haka… Hon vill gå ner 4 klädstorlekar på tre månader!

Undrar om det inte har slagit henne varför hon ser ut som hon gör? Undrar om det inte har slagit henne att om intagen energi är mer än förbrukad energi ut så går man upp i vikt? Undrar om det inte vore på sin plats att Britney ordnade upp sitt liv istället för att lägga sig på operationsbordet. För gör hon inte det, lär hon få ta till kniven fler gånger när kilona krupit sig på igen. Men är man rik så är man, och allt kan köpas för pengar, eller hur är det????

2 Kommentarer

 • Svara
  Anonymous
  26 december, 2009 kl 14:44

  Hello! I’m newbie in Internet, can you give me some useful links? I know only about Yahoo [url=http://yahoo.com]Yahoo[/url] http://yahoo.com Yahoo

 • Svara
  matilda
  27 mars, 2011 kl 18:36

  ja fast det där är inte hon. :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.