Aktuellt

Bingo, jag har sprungit!

I går gjorde jag en sån där grej som gör att man blir så nöjd med sig själv. Hade siktet inställt på att spinna, vi skulle ha lite fortbildning nere på gymmet kl 20. Trampade ner till gymmet bara för att upptäcka att jag var helt ensam! Det visade sig att jag hade tagit fel på en vecka…. Surade lite lätt förståss och trampade hemåt igen för att lägga mig i soffan och fortsätta sura. Men så kom jag ihåg hur mycket jag gnällt över att jag aldrig hinner springa, och insåg att jag faktiskt hade fått lite bonustid över. Så istället för soffan hoppade jag i mina springkläder och gav mig ut på en runda. Surhormonerna från gymmet gjorde sitt till och och allt kändes jättehärligt. Jag pinnade på i ett förvånansvärt högt tempo (säkerligen mest för att hinna hem innan det blev mörkt….). Nu har jag minskat min ågren inför göteborgsvarvet med en halv promille :)

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.