Aktuellt

Träningsdagbok

För mig är träningsdagboken det perfekta motivationsredskapet! Jag har hur många träningsdagböcker och kalendrar som helst. Både i papper där man kan skriva med fina färger alla roliga aktiviteter man tar sig för, men även en elektronisk variant på datorn. Utöver motivationen finns det många andra fördelar med att skriva ner vad man tränar, hur ofta och hur länge. Man kan i efterhand följa upp och konstatera att just det träningsupplägget funkade jättebra, eller kanske inte alls, för den målsättning jag hade.

Just nu skriver jag in min träning på Funbeat, en träningsdagbok på nätet. Här fyller jag i allt jag tränar. Jag kan sen få fram statistik över senaste veckan, månaden eller året, hur mycket av olika träningsformer jag tränat. Men sidan innehåller mycket mer än så. Du kan lägga upp dina vänner och bekanta på din topplista och peppa/piska varandra (för ingen vill ju ligga sist…). Du kan söka träningskompisar, träningsrundor och olika lopp/tävlingar. Du kan lägga in personliga mål och resultat efter vägen. Dessutom finns diverse olika forum att läsa och skriva på. Så gå in och ta en titt så ska du se att motivationen kommer flygande!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.