Aktuellt

Nytt matprogram!

På torsdag startar Saras Kök på svt med Sara Begner i spetsen. Sara är sedan tidigare känd från Toppform, där hon tillsammans med Blossom Tainton hjälpte ett antal personer att ändra matvanor och komma i form. Med Ann Söderlund vid sin sida ska Sara varje vecka laga god, nyttig och enkel mat i rutan. Och är det inte just det vi vill ha? Mat som är god, hälsosam och inte allt för krånglig? Det här kan bli hur bra som helst :)

Här kan ni läsa lite mer om Saras matfilosofi. Ganska vettigt!

Maten som kommer att lagas kommer enligt Sara innehålla mycket grönsaker och vara såväl hälsosam som läcker! Alla recept kommer att finnas på svt:s hemsida. Receptsidan lanseras i samband med första programmet på torsdag 29/3.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.