Aktuellt

Nyårslöften

Nästan alla har väl någon form av nyårslöfte…. och de flesta brukar nog brytas innan midsommar… eller? I år slog jag till på stort med två nyårslöften. Det första var att sluta äta godis. Egentligen vet jag inte varför. Det var nog mest för att min 7 åriga dotter utmanade mig. Och kan hon så kan jag. Jag har inget problem alls att avstå vingummin och skumbananer men det som grämer mig är att mörk choklad också räknas som godis. För vad är egentligen godare efter maten än en liten ynka ruta mörk choklad. Det är mer livsnjutning än godis. Men hur förklarar man det för en sjuåring? För att komma runt problemet får man smälta chokladen och stoppa den i en kaka lagom till lördagen, för kakor är inte godis :)

Mitt andra nyårslöfte är lite värre. Inte ens det nyårslöftet valde jag själv…. Det var min man som utmanade mig. Han skulle lära sig stå på händerna med kroppen plan mot golvet, och jag skulle lära mig göra chins. Lagom till midsommar skulle vi vara experter på respektive område.
Nu är vi halvvägs till midsommar och jag har inte börjat träna på chinsen än…. jag är ganska stark i övrigt men chins funkar inte för mig. Har bara gjort en i hela mitt liv och det gjorde ont i precis hela kroppen. Men nu ska det alltså bli ändring på det. Jag hatar att förlora och tänker inte göra det nu heller. Varken mot min sjuåring eller min man. Så de så!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.