Aktuellt

Nu är det vår!

En av alla positiva saker med våren är alla lopp som dyker upp och som motiverar en till att träna! Nu börjar reklam för loppen så smått trilla ner i brevlådan. Förra veckan kom info från Lidingöloppet… och när man läser om loppet och ser alla bilder på hurtfriska människor, så börjar det klia i benen och vips har man glömt smärtan i tårna från förra året!

Idag kom reklam för Swedbank Malmö 10 km stadslopp, loppet som ska ersätta broloppet från och med i år. Döm om min förvåning när en bild på MIG pryder hela kortet. Fatta vad seriöst! De har tagit bilder från förra årets brolopp och matchat med adressaten på kortet! Förutom att jag som vanligt blev superinspirerad till att träna, blev jag så glad över att se mig sjäv på ett kort (ja man är ju lite ego ibland…) att jag bara måste anmäla mig!

Här är loppen jag funderar på inför våren och sommaren:

21/4 – Skryllemilen
5/5 – Lundaloppet 10 km
12/5 – Göteborgsvarvet 21 km – har faktistk t om anmält mig idag!!!
2/6 – Ringsjön runt 125 km cykel
4/8 – Skanör triathlon (0,4-21-4,2 km)
1/9 – Skanör-Falsterbo runt 21 km
29/9 – Lidingöloppet 30 km (anmäld och klar)

och sist men inte minst:
crazy race -datum ej spikat…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.