Aktuellt

Harry

När man pendlar med tåg kommer man oundvikligen att stöta på alla gratistidningar som delas ut överallt. I dagens City startar en artikelserie om Harry. Harry är 40 år, 181 cm lång och väger 86 kilo. På bilden ser han ut som en rätt normal 40-åring med en liten kula på magen, men inget extremt. Nåväl, Harry har bestämt sig för att fettsuga sig. 40000 kronor kostar kalaset och han kommer då att bli av med ett kilo fett. I nästa avsnitt kommer vi att få vara med på sjäva operationen och sista delen ska handla om återhämtningen efter fettsugningen….

MEN HALLÅ????? Kommer vi nånsin att få läsa om Harry när han har fått tillbaka sitt kilo fett efter ett par månader. När han är 40000 kronor fattigare och ser precis likadan ut som nu? För det är ju så att fettsugning och dammsugning har en sak gemensamt. Det man suger bort kommer obönhörligen tillbaka. Om Harry inte ändrar sin livsstil så kommer han att sitta där med sina extra kilon lik förbaskat. Nu säger Harry förvisso att han SKA ändra sin livsstil efter operationen. Men varför inte då bara strunta i operationen och låta kilona trilla av av sig själv men hjälp av rätt kost och motion? För man kan inte köpa sig i form långsiktigt utan att ändra kost och träingsvanor. Så enkelt är det. Ingen bantningsmetod, ingen fettsugning kan nånsin få dig långsiktigt i form. För det måste du ändra ditt tänk! Och det går inte fort, det tar inte en halvtimme , det tar inte en vecka, det tar tid – MEN det består. Så gör det ordentligt från början Harry så slipper du bli besviken sen!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.