Aktuellt

Välkommen till min blogg!

Nu har jag äntligen fått tummen ur och skaffat mig en alldeles egen blogg. Bloggens syfte har jag inte riktigt filurat ut, mer än att jag vill förmedla det jag vet om kost och träning. Jag vill ta död på myter och tipsa om hur man får tid att träna trots heltidsjobb och en massa barn… Jag vill dela med mig av mina favoritrecept och tipsa om skojiga träningsformer. En salig blandning med andra ord, och mitt i allt detta kommer ni säkert få läsa allt om vilka nya träningskläder jag vill ha…. Det var det första inlägget… nu ska jag börja fila på nästa. Trevlig läsning!

1 kommentar

  • Svara
    Träningsblogga-Ida
    18 november, 2015 kl 16:40

    Det var en viktig dag detta!
    Tänk om du inte skrivit detta, bloggvärlden hade inte varit sig lik! :O

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.