Aktuellt

Lunch-dilemmat

Fast jag jobbar mitt i Malmö är det nästan hopplöst att hitta en lunchrestaurang med någorlunda nyttig lunch. Därför sitter jag med min röda matlåda (med gårdagens middagsrester) i 95 fall av 100. Men dom där dagarna när man ska träffa någon över en lunch hade det ju varit trevligt om utbudet av bra mat varit större. Det brukar bli att jag hamnar på något sushiställe eller på Systrar och Bröder där man kan få en sopp- och salladsbuffé för en hyfsad peng.

Hade man bott i Stockholm hade livet varit enklare. Där finns Kalori! En restaurang med riktigt bra och nyttig mat! Och riktigt riktigt gott dessutom. Här sätter man själv ihop sin måltid och allting både ser fräscht ut och smakar gott. Fr om februari är allt som serveras nyckelhålsmärkt. Nästa vecka åker jag till Stockholm, ni kan ju gissa var jag kommer att äta!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.