Aktuellt

Var var persklockan?

Två dagar senare har jag fortfarande inte smält mitt lopp. Förstår inte hur det gick till eller vad som hände. Men det grämer mig att jag inte hittade någon persklocka när jag som omväxling faktiskt persade!

Lite som när jag kom tvåa på Sydkustloppet och det inte fanns någon prispall. Eller när Kävlingeloppet saknade priser i damklassen (!). Lite snuvad på konfekten alltså.

Fast i övrigt har jag verkligen inget att klaga på. Odense marathon levererade på alla punkter. Smidig nummerlappsutdelning, tillräckligt stor mässa, möjlighet till ombyte och häng inomhus före och efter loppet. Och tillgång till buskar för akuta behov innan start.

Okej att farthållaren inte höll världsklass och att tanten i målgång hindrade mig från att stanna och heja på Sara, men sånt får man leva med. Det blåste fasen inte ens!

Så om du vill springa ett snabbt lopp med enkel logistik rekommenderar jag Odense varmt.  Men det kan vara en idé att ta en snabbkurs i danska om man vill förstå vad folk runt omkring pratar om…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.