Aktuellt

Långsamt it is!

image 
Snart platsar jag!

Ser att det har startats en ny grupp på jogg.se. En grupp för alla som älskar löpning men “som inte springer speciellt fort.” 

Och så hittar jag mig själv på bild. Som en symbol för gruppen. Jag som inte ens känner mig speciellt långsam, jag sprang ju ändå halvmaran precis på 1.34.54.

Men ok. Man kan inte leva på gamla meriter, men vi kanske kan vi döpa om gruppen till “För oss som snart kommer att bli långsamma”. För så är det ju. Det är bara att gilla läget…

8 Kommentarer

  • Svara
    Lotta
    17 april, 2014 kl 10:52

    Haha, en bild på dig i en grupp för de ”som inte springer speciellt fort”?! Hur kul som helst!! :D Jag skulle verkligen önska att jag var så ”långsam” som du! Glad påsk på dig!

    • Svara
      Anna
      18 april, 2014 kl 06:18

      Glad påsk själv! Så vilar jag mig i form till min nya grupp :)

  • Svara
    Gert
    17 april, 2014 kl 12:01

    Är det du på fotot?Jag känner inte igen dig på det.Önskar dig en Glad Påsk.

    • Svara
      Anna
      18 april, 2014 kl 06:19

      Jag var osäker själv först. Men jag har exakt samma bild i min kamerarulle. Och en exakt likadan jacka, byxor och mössa… Så jag gissar det :) Glad påsk själv!

  • Svara
    Malin
    17 april, 2014 kl 17:44

    Men har du inte tidigare hävdat att du inte är snabb? Enligt nått test du fick hem? Ändå gör du halvmaran på 1h34min… Tänk den tiden ifall om du vore snabb…

    • Svara
      Anna
      18 april, 2014 kl 06:22

      Haha, jag är helt ok snabb på sträckor som kräver uthållighet. Dvs jag kan hålla en hyfsat fart länge. Men vem som helst kan slå mig i en backe eller på korta intervaller. Svider att kommer att såsa till mig även på längre distanser nu, men det är inte så mycket att göra. Ju saktare det går ju längre tid tar ju de underbara sommar-rundorna och ju längre tid för njutning! För till sommaren springer jag! Var så säker…

  • Svara
    Snorkkis
    18 april, 2014 kl 09:48

    Gissar att den gruppen kommer att bli enormt populär. För de flesta borde ju passa in om ”kriteriet” är att man ska vara långsammare än 1.34 på halvmaran :)

  • Svara
    JenNyheter
    18 april, 2014 kl 22:44

    Men jisses, om ”långsam” är att springa 1.34 så vill jag inte ens veta vad min grupp heter som springer på 2 h :-/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.